Psychologie Praktijk Equilibre


Psychologiepraktijk Equilibre is een onafhankelijke kleinschalige vrijgevestigde psychologiepraktijk voor behandeling in de Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg (GBGGZ). Het contact is daardoor laagdrempelig, persoonlijk een direct. Behandeling is op maat en wordt in samenspraak met u ingezet, waarbij de meest effectieve behandelmethodieken richtinggevend zijn.

Er is een samenwerkingsrelatie met andere vrijgevestigde BIG geregistreerde hulpverleners in de regio Zuid-West Drenthe (PPC Oosteinde) en Eexterveen. Hetgeen doorverwijzen mogelijk maakt wanneer de hulpvraag of zorgzwaarte (SGGZ/ Haptotherapie) daarom vraagt. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met enkele huisartsenpraktijken in Zuidwest Friesland. Behandeling vindt plaats in Bakhuizen en Balk. De praktijk heeft voor 2022 wederom contracten voor psychologische zorg afgesloten met alle zorgverzekeraars, m.u.v. Caresq. Dit betekent dat de psychologische zorg in principe vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.

Aanmelden


U kunt zich aanmelden d.m.v. het invullen van uw gegevens via onderstaande button. Na contactname ontvangt u een aanmeldformulier. Deze kunt u invullen en per mail of per post retourneren. Na ontvangst wordt u ingepland voor een intake.

De huidige wachttijd bedraagt 4 - 6 weken en de behandelwachttijd 2 weken. Vakanties kunnen van invloed zijn op de wachttijd. 
Aanmelden

Contactgegevens


Gezondheidscentrum Bakhuizen
Skuniadyk 12
8574 TR Bakhuizen

Huisartsenpraktijk Balk
Herman Gorterstraat 10a
8561 BS Balk

info@pp-equilibre.nl
tel.nr.: 06-43495957