Autonomie in verbondenheid


Als mens ben je in wezen sociaal en is het soms in relationeel opzicht zoeken naar behoud van autonomie, je eigen ik en verlangens, i.p.v je aan te passen aan de behoefte en wensen van de ander. Vooral vrouwen hebben in onze cultuur de neiging zich overmatig aan te passen, met als gevolg een diversiteit aan ervaren klachten. Een voorbeeld dichtbij is je schuldig voelen op het moment dat er voor zichzelf gekozen wordt.

Samen met een collega psycholoog werk ik aan een groepstraining waarbij het accent ligt op het behoud van autonomie in verbondenheid. De training richt zich o.a. op bewustwording van culturele bagage i.r.t. vrouw- en manbeeld en hoe je als mens je ruimte al dan niet in neemt en welke normen en waarden daarbij achterliggend zijn. Nadere informatie volgt.

Aanmelden


U kunt zich aanmelden d.m.v. het invullen van uw gegevens via onderstaande button. Na contactname ontvangt u een aanmeldformulier. Deze kunt u invullen en per mail of per post retourneren. Na ontvangst wordt u ingepland voor een intake.

De huidige wachttijd bedraagt 4 - 6 weken en de behandelwachttijd 2 weken. Vakanties kunnen van invloed zijn op de wachttijd. 
Aanmelden

Contactgegevens


Gezondheidscentrum Bakhuizen
Skuniadyk 12
8574 TR Bakhuizen

Huisartsenpraktijk Balk
Herman Gorterstraat 10a
8561 BS Balk

info@pp-equilibre.nl
tel.nr.: 06-43495957